25 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 90 грн
Згідно з дослідженнями, нітрилглікозид амігдалін, який міститься в ягодах черемхи здатний стимулювати дихання та покращувати травлення.
Сучасні фармакологічні дослідження дають уявлення про можливості використання цієї рослини у медицині. У лабораторних умовах були проведені дослідження екстрактів з різних частин рослини та виявлено потужну протизапальну та помірну знеболювальну дію при зовнішньому застосуванні.
Дослідження Мічиганського університету показали, що антоціани з плодів черемхи діють протизапально при ревматоїдних артритах та їх дію можна порівняти з таким ацетилсаліцилової кислоти – нестероїдного протизапального засобу, що традиційно використовується в цих випадках. А свіжі плоди, що вживаються в їжу, знижують вміст сечової кислоти в крові та запобігають розвитку подагри.
Ягоди Черемхи:
У м'якоті плодів містяться дубильні речовини – до 25%, цукру (фруктоза – до 6,44%, глюкоза – до 6,35%, сахароза), пектин – 1,1%, органічні кислоти (яблучна, лимонна – до 260 мг/ 100 г), антоціани (5,43-16,48%), флавоноїди (60-62 мг/100 г, у перерахунку на рутин), вітаміни (С, каротини), фенолкарбонові кислоти та їх похідні (хлорогенова). Плоди накопичують у суттєвих кількостях цинк (6,16 мг/кг).
Вся продукція зібрана в екологічно чистих регіонах України.
Вага: 50 гр.
Цей засіб є рослинною сировиною і не є лікарським засобом або біологічно активною добавкою
Основні | |
---|---|
Виробник | Карпатський збір |
Країна виробник | Україна |
Застосування препарату | для імунітету, для травлення та ШКТ |
Вікова група | Без обмежень |