Корінь кульбаби рекомендується вживати при хворобах печінки, жовчного міхура, жовчнокам'яної хвороби,
цукровому діабеті, при гастритах, колітах, запорах, при геморої, як покращує травлення, а також для покращення апетиту. Кульбаби корінь збуджують апетит і покращують діяльність травного тракту, мають жовчогінну, діуретичну, протиглистову та проносну властивості.
Спосіб застосування: 1 чайну ложку подрібненої сировини залити 1 склянкою (200 мл) окропу. Настояти 1 годину. Профільтрувати. Приймати за призначенням лікаря по 50 мл (1/4 склянки) 4 десь у день.
Протипоказання: вагітність та період годування груддю, індивідуальна несприйнятливість.
Склад: подрібнене коріння кульбаби 100%.
Спосіб застосування: 1 ст. ложку подрібненого коріння кульбаби залити 1 склянкою (200 мл) окропу, наполягати 15 хвилин, процідити, віджати.
Упаковка: 50 гр
Основні | |
---|---|
Виробник | Fito |
Країна виробник | Україна |
Вікова група | Без обмежень |
Застосування препарату | для органів дихання, для травлення та ШКТ, для печінки, для жовчовивідних шляхів та жовчного міхура, для сечостатевої системи, при інфекціях та запаленнях, при діабеті |
Властивості | комплексні |
Смак | Без смаку |
Корисні речовини | комплекс вітамінів, мікро- та макроелементів |
Термін придатності | 24 міс |
Упаковка | Пакет |
Вага | 50 г |
Склад | кульбаба корінь мелений |