35 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 90 грн
Природна клітковина – це поєднання харчових волокон, які перетравлюються ферментами шлунково-кишкового тракту людини, але успішно ферментують і беруть участь у харчуванні мікрофлори в товстому кишечнику.
Комплексний вплив на травну систему полягає у посиленні перистальтики (механічне подразнення стінок шлунка та кишечника при набуханні), поліпшення жовчовиділення та секреції ферментів. Набухання волокон починається вже у шлунку: дратуючи нервові закінчення шлунка, волокна створюють ілюзію ситості, зменшують апетит. Висівки підходять для програми зі стабілізації ваги, як замінник хліба. Дія висівок зумовлено харчовими волокнами, що входять до їх складу.
Харчові волокна пов'язують холестерин, тому висівки рекомендують для профілактики атеросклерозу. Висівки застосовуються з метою запобігання дисбактеріозу кишечника, оскільки харчові волокна (клітковина) є живильним середовищем для нормальної кишкової мікрофлори.
Частки висівок завдяки вмісту в них харчових волокон є універсальним сорбентом. Регулярне вживання висівок допоможе позбутися запорів і запобігти їх появі в майбутньому. Висівки мають очищувальну властивість, знижують рівень цукру в крові, використовуються як профілактичний засіб для зниження ризику розвитку цукрового діабету 2 типу, покращують діяльність серцевого м'яза, зміцнюють імунітет.
Клітковина, шрот – сприятливо діє весь організм і які у ньому метаболічні процеси.
Рекомендований і у профілактиці та проведенні корекції при порушеннях ліпідного обміну, гіперхолестеринемії, що є провідними коригуючими факторами атеросклерозу, ішемічної хвороби серця.
Відомо, що клітковина здатна виводити з організму людини накопичені шлаки та токсини, іони важких металів та радіоактивні елементи, що важливо для профілактики раку різних відділів кишківника.
В результаті комплексного очищення організму клітини звільняються від токсичного навантаження і направляють свої ресурси на самовідновлення. Адже саме зашлакованість організму і є причиною підвищеної стомлюваності, порушень сну, зниження пам'яті та зниження розумової діяльності.
Протипоказання: Індивідуальна чутливість до компонентів, діти віком до 12 років. Не рекомендується приймати при гострих та хронічних захворюваннях шлунково-кишкового тракту із синдромом діареї, виразковій хворобі шлунка та дванадцятипалої кишки та інших ерозійних ураженнях шлунково-кишкового тракту у стадії загострення, спайкової хвороби черевної порожнини.
Склад: Клітковина зерен вівса – 100%.
Спосіб застосування: дорослим по 1 ст.л. ложці тричі на день за 30 хвилин до їди. Запивати достатньою кількістю води. Можна попередньо змішувати зі склянкою кефіру, йогурту, соку чи іншої рідини та наполягати 3-5 хвилин. Курс прийому – 1 місяць.
Упаковка: Поліетиленовий пакет 210 г, вкладений у картонну упаковку.
Основні | |
---|---|
Виробник | Фармаком |
Країна виробник | Україна |
Вікова група | Без обмежень |
Застосування препарату | для травлення та ШКТ |
Властивості | загальнозміцнюючі |
Для поліпшення | обміну речовин |
Смак | Без смаку |
Термін придатності | 24 міс |
Упаковка | Картонна коробка |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 210 г |
Склад | Клітковина зерен вівса — 100%. |
Корисні речовини | ферменти |