Унікальна рослина Артишок, їстівні нирки якого не тільки цінуються в кулінарії за чудовий смак, то так само і в медицині за багатий на вітаміни склад.
Ця середземноморська рослина здатна доповнити повсякденний раціон вітамінами С, В1, В2, В3, Р, каротином та інуліном. Багатий на солі кальцію та заліза, фосфати, органічні кислоти-кофеїнову, хіну, хлоргенову, гліколеву та гліцеринову.
Якщо не заглиблюватися в розбір медичних термінів, можна позначити які проблеми зі здоров'ям може дозволити регулярне вживання артишоку:
Рослина застосовують при:
Вся продукція зібрана в екологічно чистих регіонах України.
Вага 50 гр.
Цей засіб є рослинною сировиною і не є лікарським засобом або біологічно активною добавкою
Основні | |
---|---|
Виробник | Карпатський збір |
Країна виробник | Україна |
Вікова група | Без обмежень |
Застосування препарату | для імунітету, для травлення та ШКТ, для печінки, для жовчовивідних шляхів та жовчного міхура, для сечостатевої системи |
Користувацькi характеристики | |
По захворюваннях | Метеоризм, Мочекам'яна хвороба, Нефрит, Псоріаз, Від холестерину, Холецистит |