Приємні на смак плоди терну вживають як в'яжучий, антисептичний, сечогінний та закріплюючий засіб. Також їх можна застосовувати підвищення апетиту.
Втечі можна наполягати на спирті або робити відвар для лікувальних цілей.
Ягоди терну успішно борються з неспецифічним колітом, дизентерією, харчовими отруєннями та кандидозом. Ягоди мають чудові властивості - вони швидко вбирають у себе отрути зі шлунка і кишечника. Вино з терну застосовують при інфекційних проблемах кишечника. Такі властивості ягоди мають через те, що в них є дубильні речовини.
Як стверджують знавці народної медицини, вживання чаю з ягід терну служить профілактикою інфаркту міокарда, а також значно полегшує передінфарктний стан хворого.
Терн при асцитах, зокрема спровокованих порушенням водно-сольового обміну та захворюваннями сечовидільної системи.
Вся продукція зібрана в екологічно чистих регіонах України.
Вага: 50 гр.
Цей засіб є рослинною сировиною і не є лікарським засобом або біологічно активною добавкою
Основні | |
---|---|
Виробник | Карпатський збір |
Країна виробник | Україна |
Застосування препарату | для імунітету, для травлення та ШКТ, для сечостатевої системи, при інфекціях та запаленнях |
Вікова група | Без обмежень |