98 ₴
Кориця Цейлонська має ще й друге найменування – її називають пряною корицею. Вирощують чагарники цієї кориці в Індонезії, а також на Моллуцьких островах, цей сорт кориці вважається найкращим преміум класом.
Отримують корицю з кори, яку зрізають із пагонів чагарника під назвою цинамон. На відміну від багатьох інших різновидів кориці, вона має гострий смак, що нагадує трохи перець і дуже гострий коричний аромат, в якому присутні пекучість і неймовірна насолода. Частина, що застосовується для виготовлення безпосередньо прянощі – це кора.
Ця дивовижна пряність ще й дуже корисна:
* перешкоджає утворенню тромбів;
* має протимікробну дію,
* перешкоджає росту грибків, у тому числі і грибка Кандіда;
* у медицині корицю використовують як антисептичний засіб;
* благотворно впливає на серцево-судинну систему та шлунково-кишковий тракт;
* Кориця сприяє виділенню шлункового соку і збуджує апетит,
* сприяють запобіганню розвитку раку товстої кишки,
* Виведення солі жовчних кислот з організму,
* профілактиці запорів та діареї;
* здатна нормалізувати рівень цукру в крові, результати дослідження показали, що кілька грам кориці в їжі нормалізують показники рівня цукру в крові, підвищують активність інсуліну та здатність клітин абсорбувати та використовувати глюкозу.
Вага: 25 грам (2-3 палички) по 18-19 см.
Цей засіб є рослинною сировиною і не є лікарським засобом або біологічно активною добавкою
Основні | |
---|---|
Вага | 25 г |
Виробник | Мадагаскар |
Країна виробник | Мадагаскар |
Склад | кориця палички |
Тип спецій | Кориця |
Користувацькi характеристики | |
По захворюваннях | Ожиріння |