105 ₴
Шипшина - цілюща рослина-чагарник, що широко виростає по всій території України, найціннішими властивостями володіють його плоди.
Шипшина містить велику кількість аскорбінової кислоти (вітаміну С) у кількості як мінімум дві десяті відсотки. Також до його складу входять такі корисні речовини як цукру, вітамін Р і К і різні органічні речовини.
З плодів шипшини готують настої, відвари, чай та багато іншого. Приготовлений з шипшини чай має безліч корисних властивостей: насамперед він допомагає зняти запалення, служить для тонусу та зміцнення організму, допомагає при склеротичних проблемах, а також нормалізує процеси обміну, діяльність серцево-судинної системи, печінки та шлунково-кишкового тракту, позитивно впливає на нервову систему.
Ягоди шипшини є відмінним бактерицидним засобом. Шипшина служить також для зняття запалення, є хорошим сечогінним та жовчогінним засобом, покращує функцію шлунково-кишкового тракту. Шипшина зменшує рівень холестерину в крові, підвищує імунітет, зміцнює капіляри.
Корисний при атеросклерозі, застуді, збоях в ендокринній системі та обміні речовин, холецистит, гіповітаміноз С і Р, нефриті, гепатиті, бронхіальній астмі, хворобах кишечника та печінки, високій кровоточивості тощо.
Вся продукція зібрана в екологічно чистих регіонах України.
Вага: 500 гр.
Цей засіб є рослинною сировиною і не є лікарським засобом або біологічно активною добавкою
Основні | |
---|---|
Виробник | Карпатський збір |
Країна виробник | Україна |
Застосування препарату | для імунітету, для серця та судин, для травлення та ШКТ |
Вікова група | Без обмежень |
Користувацькi характеристики | |
По захворюваннях | Псоріаз |